Jelly Belly Bean Boozled Julekalender

Den vildeste julekalender…. Tæl ned til jul med smagen af bræk, bussemand og Rådne æg. Lyder det ikke hyggeligt? Nej vel, men jeg kan love dig at julemåneden bliver meget sjovere med en Jelly Belly Bean Boozled Julekalender.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hver dag bliver sjov, når du skal åbne Jelly Belly Bean Boozled Julekalender. Når du åbner den lille pose med Jelly Beans, er det en med den gode smag af f.eks. kokos eller er det den knap så gode smag af Sur mælk?

Hver pose indeholder et assorterede smage og farver. Du kan få 10 forskellige farver med i alt 20 forskellige smage. Da hver farve har 2 forskellige smage. En med dårlige smag, som f.eks. Rådne æg, bræk eller muggen ost og en med en god smag som f.eks. lakrids, fersken eller måske jordbærsmoothie.

Du kan finde disse forskellige smage i din Jelly Belly Bean Boozled Julekalender :

Bræk eller fersken

Bussemand eller pære

Sur mælk eller kokos

Østersøsild eller jordbærsmoothie

Rådne æg eller smørpopcorn

Gamle strømper eller tutti-frutti

Hundemad eller chokoladebudding

Skunk eller lakrids

Muggen ost eller karamelliserede popcorn

Nyklippet græs eller lime

Åben din Jelly Belly Bean Boozled Julekalender med en ven.

Gør hverdag sjov, ved at åbne din Jelly Bean Boozled Julekalender sammen med en god ven, en lillebror eller din far og mor. Alle kan være med, bare de er friske på en sjov måned i december.

Spis en Jelly Belly Bean på samme tid og se hvem der får en god smag og hvem der får en dårlig smag i Jelly bean. Kan du holde masken? Du får en december med grin, sjov og dårlig smag i munden. Lyder det ikke hyggeligt?

24 låger med Jelly Bean Julekalender.

Du får med denne Jelly Belly Bean Boozled Julekalender 24 små poser bag 24 låger. Vægten er 190 gram.
Ifølge sælger, så er alle Jelly Beans bønnerne er vegetariske og fri for azofarvestoffer, gluten, jordnødder og mejeriprodukter.

Måske er det sådan, at de søde børn får den gode smag, mens de slemme børn får en dårlig smag, som f.eks. Bræk eller græs. Det er faktisk en god måde, at finde ud af hvem der er søde børn og hvem der er slemme børn J

Det kan kun blive en god december med Jelly Belly Bean Boozled Julekalender.