Udvalget af økologiske vare bliver større og større, det gælder heldigvis også Økologisk julekalender. Så nu kan du vælge mellem forskellige Økologisk Chokoladejulekalender her i 2017. Det er fedt.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

For bare få år siden var man heldig hvis man kunne finde 1 øko julekalender. I dag er efterspørgslen blevet så stor, at du finder mange forskellige slags og selv i alm. supermarkeder kan man være heldig at finde en her i 2016. Måske 2017 bliver året hvor der også bliver et stort udvalg i alle supermarkeder.

Økologisk Chokoladejulekalender- det bedste til dig og dine børn.

Når du går en tur i supermarked op til jul, så finder du tit en chokoladejulekalender til 10 kr.  Min første tanke er ” hvordan kan de lave den så billigt?” derefter bliver min tanke “NEJ tak.”. Mine børn skal ikke fyldes med dårlig chokolade som man ikke ved hvad indeholder.

Find udvalget af Øko julekalender her: – KLIK HER! >>

Hvad er økologisk chokolade julekalender

Økologisk chokolade er lavet af økologiske kakaobønner. Selve smagen afgøres af hvor meget indhold af kakao i chokoladen og hvor mørk den er.
En mørk chokolade har et højt indhold af kakao og omvendt har en lys chokolade ikke så højt et indhold. Det gør at den mørke chokolade er mere bitter i smagen. Hvor imod den lyse er noget mildere i smagen.

Hvad er økologisk chokolade og hvorfor er den så god:

Det er chokolade lavet på kakaobønner uden kemiske pesticider.

Den super gode smag på grund af rene råvarer i bedste kvalitet.

Øko chokolade har ofte et højrere kakaoindhold end konventionelt chokolade.
Dog ikke altid.

Kakao – hvorfor Øko kakao.

Chokolade er lavet af kakao. Kakao frø er rød gule frugt som er lidt aflange i det. De vokser direkte på kakaotræets bark.
Desværre er kakaotræet meget sårbare og angribes af svamp og insekter. Det er derfor der sprøjtes mod dette.
Til stor skade for miljøet og arbejderne på plantagesen, samt dig der spiser chokoladen.
Derfor er det en fordel ved økologisk chokolade, at den er fremstillet af kakao, der er dyrket uden pesticider.

Dagens låge. En fast tradition siden 1903

Hver dag, når barnet skal åbne dagens låge, giver det glæde, at se barnets store forventning af hvad gemmer dagens låge. I Danmark er julekalenderen en fast tradition, som startet  i Tyskland tilbage i 1903. I starten var julekalenderen 2 stykker pap, sat sammen med 24 låger og bag hver låge var der et vers eller et lille billede. Igennem årene har julekalenderen udviklet sig og i dag kan man så også få økologisk julekalender.