Lakridspibe julekalender med 24 stk lakridspiber.

Det store hit fra 2014 og de næste mange år frem er tilbage her i år 2018! Hvem siger ikke “ja tak” til en lakridspibe hver dag i 24 dage. Jeg er klar.


Det første år at Skipper’s Pipes Julekalender kom på gaden var i 2014 og de blev revet ned af hylderne i de supermarkeder, som var heldig at få fat i dem. I 2015 kom Skipper’s Pipes Julekalender på marked igen, men denne gang havde man fået lavet mange flere, så udbud og efterspørgsel passede sammen.

Men så kommer spørgsmålet hvad med 2018? JA, den kommer tilbage, men man kender ikke antallet af kalendere. Det kan vi være der er for lidt, jeg ville ikke vente.

Skipper’s Pipes Julekalender med 24 originale lakridspiber

24 originale lakridspiber i en dejlig Skipper’s Pipes Julekalender. Der er ingen grund til at spise billig tysk chokolade, hvis du kan få en god lakridspiber hver dag. 24 stk. og med lidt ekstra ”guf” den 24. december.Skipper’s Pipes Julekalender fås i alle større dagligvarebutikker, som f.eks. Netto, Kvickly, Super Brugsen og mange flere. Lakridspibe julekalenderen pris er stadig ukendt, men de er nok billigst i discountbutikkerne.
Du kan også købe dem online og få den leveret direkte hjem til dig.

Efterspørgslen på kalenderen starter faktisk allerede i september måned, hvor de første personer og supermarked begynder at pynte op. (lidt tidligt, men sådan er det jo blevet ) Kalenderen kommer til salg omkring oktober også er det bare med at være klar, hvis du skal være 100% sikker på at få en.