Summerbird chokoladejulekalender

I dag er det blevet meget populært at også voksne får en chokoladejulekalender. Det har firmaet Summerbird også fundet ud af. Så hver år kommer deres  Summerbird chokoladejulekalender.  Her får du lækkert chokolade hver dag. I deres kalender fra 2015 var der 2 stykker chokolade bag hver låge, så i stedet for 24 stykker, så fik du 48. Nogle mente så, at man kunne dele denne pakke, men der er jeg ikke enig. 2 stykker chokolade hver dag er fint til mig. Pakker vejer hele 460 g. luksuschokolade i 2015, hvordan den er i 2018 ved vi ikke endnu.

Summerbird chokoladekalender 2018 indeholder:

Det kan vi desværre ikke få oplyst endnu.

Vi skal jo også have noget at glæde os til. Så vi må vente lidt med at få de oplysninger.

Vi forventer dog en kalender med 2 stykker chokolade hver dag  igen. Ellers bliver vi skuffet her på siden…..

Summerbird chokoladejulekalender 2015 indeholder:

 

AMBER: Amber chokolade 36%, lakrids og karamel.

 

BLACKCURRANT: Mørk chokolade 61% og solbærganache.

 

FLEUR D´ORANGE: Hvid chokolade 36%, praliné og appelsin.

 

GRUÉ: Mørk chokolade 61%, nougat og grué.

 

LIQUORICE: Hvid chokolade 36%, lakrids og vanilje.

 

LÆSØ: Mælkechokolade 49%, karamel og Læsø salt.

 

MINT: Mørk chokolade 61%, karamel og mynte.

 

PIEMONTE: Mørk chokolade 61%, marcipan og hasselnød.

 

PRALINÉ: Hvid chokolade 36%, praliné og marcipan.

 

PROVENCE: Mørk chokolade 61%, appelsin og marcipan.

 

RASPBERRY: Mørk chokolade 61%, karamel og hindbær.

 

VALENCIA: Mørk chokolade 61% og marcipan.

Prisen for denne kalender med 48 stykker var omkring : 300 – 340 kr.
De havde også en kalender med ca. 1,5 kg. chokolade til omkring 500-600 kr.
Populær julekalender med dobbelt op på chokolade. Så du kan spise et stykke om morgen og et stykke om aften eller som nogle forslår: dele den med sin kone/mand.

Du kan købe Summerbird chokoladejulekalender direkte hos Summerbird eller andre førerne slik webshop. Mange special butikker føre også Summerbird.

Test : 9 ud af 10 stjerner.

Summerbird chokolade kom frem tilbage i 1986

I start firserne var luksuschokolade fra Bogø noget af de bedste chokolade du kunne finde, ud over nogle få små chokolademærker. I starten blev Bogø chokolade solgt i specialhandlen, men de ville være store og begyndt at komme i supermarkederne til lavpris. Om chokoladen blev dårligere skal jeg ikke kunne sige, men i 1986 ville Summerbird tage kampen op med de dårlige chokolader på marked.
De ville lave rigtigt chokolade med et højt indhold af chokolade og ingen kunstige aromaer. I 2014 blev alle Summerbird chokolade økologiske.  Hvorfor først i 2014, ville mange nok spørger. Det er der en naturlig forklaring på. Man kunne ikke skaffe alle råvarerne i økologisk før omkring 2014. Summerbird chokolade har altid et højt indhold af rigtig chokolade, ikke chokoladepulver. Normalt omkring 60-70 % chokolade.

En af de mest kendte summerbird chokolader er ders Summerbird Flødeboller med marcipanbund. De smager himmelsk.  De koster omkring 150 kr. for 6 stk. MEN de kan ikke sammenlignes med 12 stk. fra supermarked til  15kr.